Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
Ford korikorjaamo

Tervetuloa Kaarinan Autopalvelun korikorjaamoon

Vahinkoja sattuu aina, niin kotona kuin liikenteessä. Auton korin vaurioituessa, on erittäin tärkeää että alkuperäinen laatu, turvallisuus ja auton arvo säilyvät entisellään korjauksen jälkeenkin. Koulutetut mekaanikkomme varmistavat oikeilla ja nykyaikaisilla työmenetelmillä, huolellisuudella ja ammattitaidolla, että autosi saavuttaa jälleen entisen loistonsa. Korjaamme henkilö- ja pakettiautoja, kaikille vakuutusyhtiöille. Myös hyvät yhteistyökumppanimme, takaavat keskeytyksettömän palvelun kellon ympäri vahingon sattuessa. 


  • Hinaukset
  • Vahinkotarkistukset
  • Pelti / korikorjaukset
  • Muovikorjaukset 
  • Lasinvaihdot
  • Maalaustyöt
  • Sijaisautot 


Neuvomme myös tarvittaessa vahinkoilmoituksen teossa ja tarvittavassa asioissa vahingon jälkeen.


Vahinkotarkistukset / kustannusarviot


Vaurioiden tarkistus ja korjaustarpeen määrittäminen, onnistuu parhaiten paikanpäällä toimipisteessämme. Usein, autosta saadaan hyvin tarkka kustannusarvio tehtyä purkamatta ja auto näin ollen säilyttää mahdollisen ajokelpoisuutensa. Kustannusarviota tarkennetaan sitten tarpeen mukaan korjauksen edetessä. Korjauksen ajankohta voidaan sopia samassa yhteydessä.
Käytössämme on WinCabas-ohjelmisto autojen kolarivaurioiden arviointiin. WinCabas-ohjelman ansiosta asiakas saa täydellisen kustannusarvion muutamassa minuutissa. Arviossa mukana ovat kaikkien varaosien hinnat, maalaustyöt, korjauksen kesto asennuksineen ja töineen.


Tule käymään tai varaa oma aikasi tästä.


Ota yhteyttä Varaa huolto

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Kaarinan Autopalvelu Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Kaarinan Autopalvelu OyArviot