Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
Sava

Sava – eurooppalaisia laaturenkaita

Sava on yksi Keski-Euroopan suurimmista ja menestyksekkäimmistä rengasvalmistajista, jolla on laaja valikoima henkilöautojen, maasturien, kevyiden kuorma-autojen ja kuorma-autojen renkaita. Savan juuret ovat levinneet pienestä Sloveniasta Eurooppaan ja sen rajojen ulkopuolellekin.

Savan renkaat tehdään useassa eri tehtaassa Euroopassa. Monet renkaista valmistetaan kuitenkin edelleen Savan Slovenian-tehtaassa, joka on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä tuotantolaitos ja erikoistuu henkilöautojen erittäin suorituskykyisiin kesä- ja talvirenkaisiin.

Sava – eurooppalaisia laaturenkaita

Kun ostat Sava-renkaat, tiedät tekeväsi laatutietoisen valinnan, jonka perustana on eurooppalainen perintö ja Goodyearin tekniikka.

Savan renkaat ovat kohtuuhintaisia ja suorituskykyisiä. Siten voit luottaa, että olet tehnyt kustannustietoisen ostoksen.

Savan renkaat valmistaa korkeasti koulutettu ja kokenut henkilöstö, joka käyttää kehittyneimpiä tuotantolaitteistoja. Kaikille Savan renkaille tehdään perinpohjaiset laatutestit Slovenian tuotantolaitoksella ennen niiden toimittamista muualle Eurooppaan. Voit olla varma, että jokainen Savalta ostamasi rengas täyttää tiukat laatustandardit. Siksi Sava antaakin jokaiselle myymälleen renkaalle Savan laatutakuun.

Sava – taustalla Goodyearin tekniikka

Savan tuotantolaitos Kranjissa, Sloveniassa, on yksi Euroopan edistyksellisimmistä rengastehtaista. Tehdas tuottaa erityisesti korkean suorituskyvyn talvirenkaita Savalle mutta myös muille Goodyearin keski- ja huippuluokan merkeille käyttämällä huippumodernia tekniikkaa.

Savan Slovenian-tehdas valmistaa vuosittain noin kahdeksan miljoonaa rengasta. Vuosittain maailmanlaajuisesti myydään miltei sama määrä Savan renkaita. Savalla on Euroopassa yli 1 600 työntekijää.

Ota yhteyttä Varaa huoltoTarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Kaarinan Autopalvelu Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Kaarinan Autopalvelu OyArviot