Lisävarusteet

Lisävarusteet


Tee Fordistasi entistä parempi

Laadukkailla Ford-lisävarusteilla voit varustella oman Fordisi sellaiseksi, että se sopii saumattomasti elämäntyyliisi. Perheellisenä arvostat varmasti käytännöllisiä lastenistuimia. Kun haluat autoiluun ripauksen ylellisyyttä, saat Fordiisi tyylikkään nahkasisustuksen. Aktiivisena harrastajana voit valita monipuolisista kuljetusratkaisuista juuri omalle autollesi ja harrastuksellesi sopivan.

Ford Lisävarusteluettelo: 

Selaile omaan autoosi saatavilla olevia lisävarusteita Fordin Lisävarustekatalogista. Kaikki lisävarusteet on tilattavissa kauttamme.  Ford LifeStyleCollection: 

Ford LifeStyleCollectionista löydät Ford aiheisia fanituotteita. Voit tilata sivustolta joko suoraan kotiin tai tehdä tilauksen meidän kauttamme. 


Ford Performance Parts: 

Suorituskyky on vahvana Fordin dna:ssa

Ford on jo yli 100 vuoden ajan edustanut autoteollisuuden huippuosaamista, joka on kerännyt menestystä moottoriurheilun eri kategorioissa. Ford GT, Ford Mustang sekä RS- ja ST-mallit ovat aina edustaneet moottoriurheilun huippua. Nyt Ford tarjoaa eurooppalaisille, täydellistä suorituskykyä vaativille kuljettajille laajan tuotevalikoiman, jonka tuottamiseen on käytetty paras tietotaito juuri Fordin  legendaarisimmista automalleista. Asiantuntijoiden ja Fordin yhdessä laatimien kestävyystestien läpäisseet varusteet saavat Ford Performance Parts -laatukriteerinmerkinnän.Ota yhteyttä Varaa huoltoUutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Kaarinan Autopalvelu OyArviot