Ford on mukana Call-to-Action on Climate Change hankkeessa luomassa kestävän kehityksen Eurooppaa vuoteen 2030 mennessä

3.1.2020


Ford of Europe osallistuu yritysmaailman, viranomaisten ja järjestöjen yhteishankkeeseen Sustainable Europe 2030 ‑strategian kehittämiseksi

Yhteiskuntavastuuseen keskittyvän eurooppalaisen yritysverkoston CSR Europen aloittamaan hankkeeseen osallistuu yli 250 toimitus- ja muuta yritysjohtajaa

Ford tukee Pariisin ilmastosopimuksen mukaisia CO2 -päästövähennyksiä


Ford Motor Company on liittynyt ”New Deal for Europe” ‑hankkeeseen, jonka tarkoitus on edesauttaa kestävää kehitystä edistävää yhteistyötä ja innovaatioita. Hankkeeseen liittyminen on luonnollinen teko yritykselle, joka on jo pitkään edistänyt kestävää kehitystä.

”New Deal” on hanke, joka pyrkii kokoamaan yritykset, viranomaiset ja päättäjät yhteen kehittämään laajaa Sustainable Europe 2030 ‑strategiaa, joka perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja Pariisin ilmastosopimukseen. Strategian tarkoitus on löytää tasapaino ympäristönsuojelun, talouselämän ja yhteiskunnan vaatimusten kesken ja samalla torjua ilmastonmuutosta.

Yhteiskuntavastuuseen keskittyvän eurooppalaisen yritysverkoston CSR Europen aloittamaan hankkeeseen osallistuu yli 250 toimitusjohtajaa ja muuta yritysjohtajaa, mukaan lukien Ford of Europen pääjohtaja Stuart Rowley.

”Kun yritykset ja hallitukset esittelevät kestävän kehityksen toimiaan, he tavallisesti asettavat etusijalle omat etunsa. Ilmastonmuutos kuitenkin vaikuttaa meihin kaikkiin ja vaatii kaikkien edut huomioon ottavia toimenpiteitä. Mikä olisi parempi tapa aloittaa kuin kutsua kokoon laaja yhteistyöfoorumi, johon kuuluu edustajia eri aloilta, eri yhteisöistä ja eri alueilta. Siten voimme vaikuttaa parhaiten ja saavuttaa yhdessä kestävän kehityksen tavoitteemme”, Rowley sanoo.

Allekirjoittamassa laajin joukko toimitusjohtajia koskaan

Hankkeen eri aloja edustavat allekirjoittajat muodostavat laajimman ryhmän toimitusjohtajia, joka yksittäisen hankkeen taakse on Euroopassa koskaan saatu. Sustainable Europe 2030 ‑strategian kehittämistä varten liike-elämä ja viranomaiset perustavat yhteistyöelimiä ja rahoitusmalleja, joiden tavoitteena on saada aikaan kestävän kehityksen mukainen talousmalli, joka edesauttaa sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja elinikäistä työllistymistä.

Ford on jo 20 vuoden ajan julkaissut Kestävän kehityksen raporttia, jossa yritys asettaa vuosittain uudet kestävän kehityksen tavoitteet. Fordin tärkeimpiin kestävän kehityksen tavoitteisiin kuuluvat muovien käytöstä luopuminen toiminnassa vuoteen 2030 mennessä ja uusiutuvan energian sataprosenttinen käyttöönotto kaikissa tuotantolaitoksissa kaikkialla maailmassa vuoteen 2035 mennessä. Lisäksi Ford on laatinut oman ilmastonmuutosraporttinsa.

Ford on käyttänyt jo yli 30 vuoden ajan yksinomaan vihreää sähköä kaikissa Kölnin tuotantolaitoksissaan hyödyntämällä paikallisen energiatoimittajan uusiutuvaa energiaa.

Aiemmin tänä vuonna Ford sitoutui tavoitteeseen, jonka mukaan yhtiön kaikista automalleista tulee tarjolle myös sähköistetty versio. Yhtiö esittelee Euroopassa 17 sähköistettyä mallia vuoteen 2023 mennessä. Ne tekevät kaupungeista puhtaampia ja hiljaisempia käyttämällä yhä enemmän ympäristöä säästävää sähköenergiaa.

Ford Motor Company

Ford Motor Company on globaali yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Dearbornissa, Michiganissa. Yhtiö suunnittelee, valmistaa, markkinoi, huoltaa Ford-merkin alla henkilöautoja, kuorma-autoja, SUV-autoja ja sähköautoja sekä ylellisiä Lincoln-henkilöautoja. Lisäksi yhtiö tarjoaa rahoituspalveluita Ford Motor Credit Companyn kautta ja tavoittelee johtavia asemia sähkötoimisissa ratkaisuissa, autonomisissa autoissa ja liikkuvuusratkaisuissa. Ford työllistää noin 196 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Lisätietoja Fordista ja sen tuotteista sekä Ford Motor Credit Companysta löytyy osoitteesta www.corporate.ford.com

Ford of Europe valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 50 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin 51 000 henkilöä ja yhteisyritykset mukaan lukien noin 65 000 henkilöä. Euroopassa toimii myös Ford Motor Credit Company ja Ford Customer Service Division sekä 23 tuotantolaitosta, joista 17 Ford omistaa kokonaan tai on enemmistöomistaja ja 6 on yhteisomistuksessa muiden toimijoiden kanssa. Ensimmäiset Ford-autot tuotiin Eurooppaan vuonna 1903 – samana vuonna, jolloin Ford Motor Company perustettiin. Tuotanto Euroopassa aloitettiin vuonna 1911.


Yhteydenottopyyntö Tilaa uutiskirje


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Kaarinan Autopalvelu Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Kaarinan Autopalvelu Oy